Planen med denne her blog er at have et sted jeg kan samle mine tanker om rollespil, både de personlige oplevelser og de mere abstrakte teorier.

Det er mest et sted til mine egne overvejelser om de oplevelser jeg får og de tanker der hører med, men også mit projekt med at visualisere rollespilsteori ud af den intellektuelle elites enemærker. Der kommer nok også en del posts om de projekter jeg udspyr en lind strøm af.

Mit CV som rollespiller er ganske almindeligt; som dreng på landet blev jeg bidt af en glubsk papkasse fuld af dungeons & dragons og brugte mange torsdage med vennerne rundt om et bord med terninger.
Flere år senere dukkede jeg op i Århus hvor jeg fandt ud af at rollespil var blevet noget børn lavede ude i skoven, så det hjalp jeg med til at arrangere. Hvilket så førte til sommerscenarier og til sidst til Fastaval, som jeg så også er med til at bygge. Jeg spiller en del forskelligt rollespil efterhånden som det dukker op. Jeg har ikke så meget tid til de lange bordrollespilskampagner eller sommerscenarier mere, men jeg nyder et kort, intenst scenarie. Jeg er også ved at udforske horisonterne for andre typer af rollespil der ikke kræver flere timers hårdt arbejde før man kan have det sjovt.