Ja, der har været meget stille her på bloggen, men det har været af gode grunde. Jeg har blandt andet været ude og snakke en masse rollespil med rigtige mennesker. Det bedste er at jeg har fået lov til at lave designprocess på et live-scenarie, med den talentfulde frk. Hjort Traxl. Det kommer der helt sikkert mere om senere! Lige lidt til smagsløgene: Episk versus lyrisk, Aristoteles definition på en tragedie versus emo-Anders’, full disclosure versus uggabugga og immersionisme versus empati. Sådan.

Der er også et mere konventionelt men også ambitiøst scenarie der brygger i hovedet på hr. Mertz som jeg hjælper på, men det får han selv lov at tale om.

Derudover har vi holdt indflytterfest og FredagsCocktails. Her må jeg igen pointere at hvis nogen er interesserede i hænge ud og snakke nørdet, er FredagsCocktails vejen frem og der er en åben invitation hver fredag. Jeg har tidligere klaget over manglen på rollespilsmiljø her i byen og det gør jeg noget ved nu. Ida og Martin, i har lovet at komme!

Og den kommende Hyggecon er også godt på vej, vi har blandt andet købt fem meter drænrør, just for you! Og gode nyheder: Du behøves ikke længere selv medbringe monokel. Her skal der også nævnes at jeg på connen laver en lille snak om hvordan du også kan bruge designprocessen til dit arrangement (som måske bliver livestreamet til folket der er for svage til at klare turen til Hobro!)