Et sted i den vestaustralske ørken, langt fra nogen som helst spor af civilisation har en familie deres farm. Stedet er lige netop frugtbart nok til at familien og deres gårdarbejdere kan overleve. Men med tørken kommer de begravede frustrationer og vreden frem. Det er ikke landskabet der er den største trussel længere.

 

Spillet handler om mennesker og overlevelse.

 

Scenariet foregår på baggrund af tørken der hele tiden bliver værre og presser spilpersonernes interne forhold indtil et eller andet giver efter. Centralt i spillet er en resursemekanik der tvinger spillerne til at tage svære valg om deres overlevelse og instruerer dem i hvordan deres spilpersoner bryder ned. Resten er deres egen fortælling.

Spilletid:  3-5 timer

Antal spillere:  6 spillere og en spilleder

Spillertype: Spillere der har mod på at leve sig ind i en hård situation og lade deres frustrationer gå ud over de andre om bordet. Spillerne forventes selv at finde på detaljerne i fortællingen og uddybe deres spilpersoner undervejs.

Spilledertype:  Spillederens rolle er at holde det eksterne pres på spillerne og få dem til at leve sig ind i situationen.

Kort om forfatterne: Tim og Oliver burde egentlig være fjender da den ene er tidligere Dirtbuster Commander og den anden dybt begravet i Infoen. Tim har skrevet scenarier siden det sidste årtusind og er manden bag det internationalt omtalte Påske – En tragedie. Oliver er fastaval-debutant, men synes utroligt meget om rollespil på sin blog.