4080301914_bdc88f3357_o

Faldt igen over tegneserien FreakAngels af Warren Ellis, tegnet af Frank Duffield. Den findes både i fysisk form og online, hvilket er nice. Du bør tage at læse den, det er en god historie (som de fleste Warren Ellis skriver).

freakangels-opener

Tegneserien foregår i et oversvømmet London, hovedpersonerne har bygget sig en enklave i Whitechapel, der som noget af det eneste langs Themsen ikke er under vand eller fucked up som resten af landet. Hovedpersonerne er tolv unge mennesker, alle sammen født i en lille landsby på samme dag for 23 år siden, har lilla øjn og hemmelige overnaturlige kræfter, men er ellers meget forskellige i forhold til deres ønsker, evner og prioriteter. Ergo har de en masse drama i deres interne relationer.

20080223-freakangels

SPOILER: Det er selvfølgelig de tolv der har ødelagt verden, fucket den op så den næste er ubeboelig og i høj grad post-apokalyptisk, efter de blev jagtet af politi og militær på grund af deres evner.

freakangels2

Det kunne være fedt at stjæle den overordnede model til et spil. Hvor man så starter med at spille Apocalypse World og spiller sig ind i en fucked up verden og nogen grimme forhold til hinanden. Masser af clues via Open Brain. På et tidspunkt spiller man så et par længere flashback til teenageårene, i Monsterhearts, etablerer spilpersonernes fortid. Så kan man tage deres overnaturlige kræfter med ind i Apocalypse World delen fremover hvis man vil. Monsterhearts delen slutter så med at spilpersonerne fucker hele verden op i et eller andet kataklysmisk kraftudbrud. Og så tilbage til Apocalypse World og runde af med noget tilsvarende awesome eller spilpersonernes gensidige endeligt.

Bum, ret lige til. Det burde være nemt at sætte op.