Oliver er en værre øgle, han kan godt lide at sidde varmt i solen efter et stort måltid og han bliver sløv når det er koldt.

Hans totemfrugt er Kartoflen

Oliver har spillet rollespil i mange, mange år, af enhver slags. Han har prøvet det meste, men lige nu er har i gang med at tygge sig igennem et pensum af indie-rollespil og kører en warhammer kampagne. Han arrangerer  liverollespil via Eidolon og hjælper til med kongresser, både Fastaval og Hyggecon er ofre for hans bidrag. Og så synes han at forfattere er forfærdeligt selvcentrerede, men det er alle enige om er forkert.

Hans baggrund for at være klog på rollespil stammer også fra hans studie på arkitektskolen Århus, hvor han i grunduddannelsen har lært en masse om kreativ process og rumligt arbejde. Det er han så igang med at overbygge med en uddannelse i urbanisme og landskab, hvor han lærer at arbejde arkitektonisk på en makroskala, men samtidig hvordan man med mindre indgreb kan bearbejde folks oplevelser i by og landskabsrummet. Han synes at rollespil er postmoderne… og postmodernistisk… og pomo.

Man kan læse mere om Oliver på hans andre blogs:

Her laver han ting. Og her er han dum med Thomas.